Επιστροφές

-Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

 

Α. Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ‘‘επιστροφή χρημάτων’’ και να επιστρέψετε τα προϊόντα, αυστηρά εντός του χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με:

• Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων

• Τα έξοδα ασφάλισης

• Τα έξοδα εκτελωνισμού για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

1. Ειδοποιείτε τα In Love jewels με email στο info@in-love.gr ή τηλεφωνικώς στο (+30) 2111157922 εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

2. Έπειτα θα σας αποσταλεί το ειδικό έντυπο ‘‘επιστροφής χρημάτων’’ το οποίο θα συμπληρώσετε.

3. Αποστολή του παραπάνω εγγράφου συμπληρωμένο μέσω email στο info@in-love.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων και υπό την προυπόθεση ότι έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί τα προιόντα από τα In Love jewels, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που έχετε καταβάλλει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των πρoιόντων, κατά τον ίδιο τρόπο πληρωμής που επελέγη κατά την παραγγελία. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς.

 

Β. Επιστροφής – Αντικατάσταση προϊόντων

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την “Αντικατάστασή” τους με άλλα ίδια προιόντα με τα παραγγελθέντα ή να ζητήσετε την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος: α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν που σας παραδόθηκε ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, το προιόν είναι εντός εγγυήσεως και δεν προβλέπεται διαφορετικά από τη εγγύηση. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τα In Love jewels.

 

Γ. Αλλαγής προϊόντων

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την “Αλλαγή” τους με άλλο προιόν ή προιόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προιόντων, υπό την ρητή προυπόθεση ότι το προς αλλαγή προιόν παραμένει άθικτο και αχρησιμοποίητο. Αλλαγή για δεύτερη φορά, ήτοι αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προιόντων δεν επιτρέπεται. Κατά την παραλαβή του προιόντος σας συστήνουμε να ελέγχετε προσωπικά το προιόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώνετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.


Συγκεκριμένα σχετικά με την επιστροφή-αντικατάσταση πρέπει:

1. Το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

2. Το προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, κ.ο.κ).

3. Το προς αντικατάσταση προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

4. Να έχει προηγηθεί σε κάθε περίπτωση από μέρους σας η άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επομένη εργάσιμη.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με:

• Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων

• Τα έξοδα ασφάλισης

• Τα έξοδα εκτελωνισμού για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

- Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας επιλέγοντας το εικονίδιο «αφαίρεση».

 

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέστε το 2111157922 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. H δυνατότητα αυτή σας παρέχετε μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για τη αποστολή της παραγγελίας σας.
Για την επιστροφή των χρημάτων,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας κοινοποιήσετε μέσω Mail (στο info@in-love.gr) τον τραπεζικός σας λογαριασμό και τα χρήματα θα σας επιστραφούν σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες με την εταιρείας μας είναι Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα, όπου δεν υπάρχουν χρεώσεις και προμήθειες τραπεζών για την επιστροφή των χρημάτων σας. Για επιστροφές χρημάτων σε τράπεζες πέραν των δικών μας συνεργασιών, τότε τα έξοδα και οι προμήθειες των Τραπεζών (εμβάσματα) βαρύνουν αποκλειστικά εσάς (των αγοραστή).